Sziszikeccs - Konyhám ízei

Borban párolt tepsis csirke

Ritkán veszek csirkecombot, annyira nem szeretjük. De azt hiszem, ezt sokszor kell majd sütnöm, mert a férjem odáig volt érte. Nekem elég karakán íze van a bor miatt.

8 db felső comb (aki az alsót szereti, azzal is finom, vagy vegyesen)

1 kg krumpli

curry

íz-és húsvarázs

1 kis paradicsompüré (én ketchupot használtam, elfogyott a pürém)

fokhagyma (én krémet használok, kb. 2-3 pötty)

kb. 1 dl száraz vörösbor

olaj

A burgonyát felkockázzuk, egy kiolajazott tepsibe helyezzük. A combokat befűszerezzük, átkenjük a fokhagymával ízesített ketchuppal. Ráhelyezzük a krumplira, meglocsoljuk borral, majd megsütjük.     DSCN0013.,  

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!