Ha nincs kedved bekapcsolni a sütőt, de ennél valami finomat, akkor ezt a sütit neked találták ki 🙂
Hozzávalók:
50 dkg darált keksz
30 dkg porcukor
25 dkg margarin
9 evőkanál tej
4 dkg kakaópor
10 dkg kókuszreszelék
fél dl rum (vagy 1 rumaroma)
2 keserű mandula aroma /zöld/
Tetejére: tortabevonó
1. A ledarált kekszet a porcukorral, margarinnal és a tejjel összegyúrjuk.
2. Kettéosztjuk a masszát, az egyik felébe beledolgozzuk az átszitált kakaóport, a kókuszreszeléket és a rumot, a másik feléhez hozzáadjuk a mandulaaromát.
3. A kakaós masszát fólia között ujjnyi vastagra nyújtjuk,tepsibe helyezzük, a zöld krémet pedig egyenletesen eloszlatva rákenjük. (én most csak simán sütőpapíron nyújtottam ki, és azzal együtt helyeztem a tepsibe)
4. A tortabevonót gőz felett felolvasztjuk, és a zöld krém tetejére kenjük. Miután kihűlt apró kockákra vágjuk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: