Sok recepttel vagyok elmaradva, ráadásul a másik gépen vannak a fotók, így egyelőre csak 1-1 kép kerül fel a receptekhez, később majd pótolom ezt is.
Az ördöglángoshoz tócsnit készítünk.
3 db burgonya (nagyobb)
2 db tojás
2 gerezd fokhagyma (összezúzott)
10 dkg sajt (reszelt)
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
liszt
A krumplikat lereszeljük, és hozzáadjuk a többi hozzávalót. Forró olajban jó nagy tócsnikat sütünk.
Húshoz:
50 dkg csirkemell
gyros fűszerkeverék
mustár, olaj
A csirkemellet apró csíkokra vágjuk, fűszerezzük, majd egy kis olajban kisütjük.
Saláta:
kb. 400 g zöldség mix, salátaöntet
Eredetileg úgy kellene, hogy a tócsni felére rárakjuk a húst és a zöldségeket, majd félbe hajtjuk. De nekem egyszerűbb volt az egészet megpakolni, és mint egy lángost elfogyasztani 🙂
Kedves Erika! Belereszeltem a tésztába. Kertész salátaöntettel készítettem, azt nagyon szeretjük, de bármilyen más ízesítésűvel finom 🙂 Nagyon szívesen, remélem, nektek is ízleni fog!
Szia!Szeretném megkérdezni,hogy a reszelt sajtot a tócsni tetejére szórtad?,vagy belekeverted a többi hozzávalókkal?Milyen öntet van rajta?Nagyon guszta Szeretném én is elkészíteni.Köszönöm a receptet