Sziszikeccs - Konyhám ízei

Túrófánk

Isteni finom fánkot sütöttem a múltkor, most végre ide is felkerül. Egy tartalmas leves mellé nagyszerű második fogásként, de önálló desszertként is megállja a helyét. 

TÚRÓFÁNK

50 dkg túró
10 dkg cukor
3 tojás
25 dkg liszt
1 sütőpor
1 csipet só

Az összetört túrót a cukorral és a tojásokkal, majd a többi hozzávalóval alaposan elkeverem.
Vizes kézzel dió nagyságú gombócot formázok.
Bő, forró olajban pár perc alatt aranybarnára sütöm.
Vaníliás, fahéjas porcukorral meghintve tálalom.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!