Sziszikeccs - Konyhám ízei

Majoránnás csirkemell

Egyszerű, könnyen és gyorsan  elkészíthető főétel. 

Majoránnás tejszínes csirkemell

Hozzávalók:
kb. 70 dkg csirkemellfilé

1 nagy doboz tejföl (egy “vödrös” tejfölöm volt most itthon, kb. a 3/4-ét tettem bele)

2 dl főzőtejszín

só, bors, majoránna 

liszt (ha szükséges)

olaj

A csirkemellet olajon kifehérítjük. Fűszerezzük. Amikor már majdnem elkészült a hús, ráöntjük a tejfölből, majoránnából,  tejszínből készült masszát. Ha túl hígnak gondoljuk, akkor egy kis lisztes habarással sűríthetünk rajta. Készre főzzük. 
Köretnek tésztát készítettem mellé.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!