Sziszikeccs - Konyhám ízei

Sajttal sonkával töltött fasírt

Ezt az ételt sokszor láthattátok már a blogon, de talán most sikerült róla a legjobb képet készíteni. Az egyik kedvenc fasírt variációm. A húshoz nincs igazán pontos receptem, valahogy mindig érzésre készül, de az alapanyagokat leírom, hiszen ahány ház, annyi fasírt 🙂

Hozzávalók 2 nagy rúdhoz:

1 kg darált hús

1 tojás (mehet kettő is, én most csak egyet tettem)

kenyér

só, bors, pirospaprika, ételízesítő

fokhagyma

sonka (kb. 8 szelet)

sajt (kb. 8 db)

A sonka és a sajt kivételével a hozzávalókat összegyúrjuk. Kettévesszük a húst. Egy folpackra terítjük, lapítjuk, kirakjuk sonkával, majd sajttal és a fólia segítségével feltekerjük. Összenyomkodjuk, hogy sütés közben, ne repedjen szét. 180 fokon. kb 70 perc alatt készre sütjük. Most épp kukoricasalátával készült, de bármilyen körettel tökéletes. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!