Sziszikeccs - Konyhám ízei

Borsós csirkemáj

Hétköznapokon az ilyen egyszerű recepteket részesítem előnyben. Gyorsan és kevés hozzávalóból készül el. 

Hozzávalók:

1 kg csirkemáj

1 üveg borsó

1 nagy vöröshagyma

só, bors, pirospaprika

A májat alaposan megtisztítom, kisebb darabokra vágom. A felaprított hagymát olajon megdinsztelem, majd ráteszem a húst. Feölöntöm vízzel. Fűszerezem (én annyira hozzászoktam, hogy a májat a legvégén sózom). Amikor már alakul a másj, hozzáaadom a borsót és összefőzöm. A vizet pótoljuk folyamatosan, ha szaftosabban szeretjük! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!