Sziszikeccs - Konyhám ízei

Sült csirkecomb édesburgonyával

Hétvégén készítettem ezt a finom fűszeres csirkecombot édesburgonyával.   Fűszerezéssel sokféleképpen variálható. Az édesburgonyát ebben a formában szeretjük a legjobban. Lila-és újhagymával bolondítottam még meg. 

Hozzávalók:

Alsó és felső csirkecomb vegyesen 

5 nagyobb édesburgonya

sültkrumpli fűszersó

sültcsirke fűszersó

olaj

1 nagy lilahagyma

1 csokor újhagyma

A húst leöntöm olajjal, majd rászórom a fűszersót és alaposan megforgatom benne, hogy a tetején és az alján is egyaránt legyen. Fél óráig pácolom. A burgonyát nagyobb hasábokra vágom, sütőpapírral bélelt tepsibe helyezem, leöntöm kevés olajjal, majd alaposan megszórom a sültkrumpli fűszerrel. Ezután ráhelyezem a combokat, ha szükséges megkenem még őket egy kis olajjal. A hagymákat felkarikázva elosztom a tepsiben. 180 fokon 60 percig sütöm. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!