Sziszikeccs - Konyhám ízei

Borsóleves

Könnyed zöldségleves egy kis csirkemellel.

kb. 500 g csirkemellfilé
4 szál répa
2 szál fehérrépa
1 nagy karalábé
450g borsó
1 fej hagyma
só, ételízesítő, petrezselyem

A csirkemellet és a zöldségeket is apró kockákra vágjuk. A hagymát egészben hagyjuk. A húst kevés olajon fehéredésig sütjük, ezután hozzáadjuk a zöldségeket. Kicsit pirítjuk őket, majd felöntjük kb. 2-2,5 liter vízzel. Ételízesítőkkel ízesítjük. Ha megpuhultak a zöldségek, hozzáadjuk a borsót és a tésztát. (Én üveges borsót használtam, ezért ment egyszerre a tésztával). Ha megfőtt a tészta, elkészült a finom levesünk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!