Sziszikeccs - Konyhám ízei

Ananászos csirkemell

Régen az ananászos csirkét mindig emeletes módon készítettem. Lesütött husi, rá ananász, sajt… Ez a verzió sokkal jobban ízlik és egyszerűbb is. 

1 kg csirkemellfilé

1 doboz ananász konzerv

kb. 3 dl főzőtejszín

só, bors, ételízesítő

5 evőkanál tejföl

3 evőkanál liszt

A húst csíkokra vágjuk, kevés olajon fehéredésig sütjük. Fűszerezzük. Hozzákeverjük a konzervet, felöntjük tejszínnel. A tejfölhöz hozzáadjuk a lisztet, besűrítjük vele az ételt. Ha túl sűrű lenne, öntsünk hozzá még egy kis tejszínt! Rizzsel tálaltam. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!