Sziszikeccs - Konyhám ízei

Sült hot-dog

Nem olyan régen osztottam meg egy videót az oldalamon, azóta már többször is elkészítettem, hol vacsorára, hol reggelire ezt a nagyon finom, sütőben készült hot-dogot. Az eredeti recept bolognais szósszal készíti, én csak ketchupot és pizzakrémet használok. Nagyon finom, érdemes elkészíteni!

 

Hozzávalók:

4 db hot-dog kifli

4 szál virsli 

10 g vaj (bár én sosem mértem le)

bazsalikom, oregano, 

8 szelet sajt

ketchup, pizzakrém vagy Bolognai szósz

A kiflik tetején a virsliknek megfelelő méretű lyukat vágunk, de nem szedjük ki, hanem lenyomjuk. A vajat felolvasztjuk, beletesszük az oreganot, bazsalikomot, majd megkenjük vele a kifliket. 180 fokos sütőben, 5 percig pirítjuk. Ezután kibéleljük mindegyiket 1-1 szelet sajttal, megkenjük a ketchuppal összekevert pizzakrémmel, belehelyezzük a virsliket és befedjük sajttal. Én először teljesen beborítottam egy egész szelet sajttal, másodjára csak reszeltem rá jó sokat, nekem ezzel a verzióval szebb lett, de az íze mindkettőnek ugyanolyan jó volt 😀 Visszatesszük még a sütőbe kb. 15 percre. Jó étvágyat!

Az eredeti videót itt láthatjátok. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!