Sziszikeccs - Konyhám ízei

Duplahagymás csirkecomb

Vasárnap mindig anyukámnál ebédelünk, de most konyhát festenek, mi pedig a teraszra csinálunk tetőt, szóval mindenképpen valami gyors ebédet szerettem volna készíteni. Olyan ritkán veszek csirkecombot, de a mai ebéd után megfogadtam, változtatok eme rossz szokásomon. Tényleg annyira egyszerű étel, és nagyon finom lett. 

DSCN2334p

csirkecomb 

krumpli

fűszerek: sült csirke fűszersó, pirospaprika, só, bors, majoranna

olaj

1 nagy vörös-és póréhagyma

DSCN2331p

A krumplit megpucolom, kockára vágom, majd egy olajjal kikent tepsibe teszem. Jól megsózom, majd rákarikázom a vöröshagymát. A csirkéről lehúzom a bőrt, ráteszem a krumplira, majd alaposan megszórom fűszersóval és a többi fűszerrel. Végül egy kis olajat spriccelek rá (vagy öntök).  Rákarikázom a póréhagymát, majd alufóliával letakarom. 180 fokon 50 percig sütöm, majd a fóliát levéve még 40 percig.  

DSCN2330p

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!