Múltkoriban egy gyorsétterem előtt mentünk él, és férjecske megkívánta a csirkehúsos szendvicset. Beálltunk a sorba, majd közölték velünk, hogy elfogyott a csirkemell, csak rántott húsost tud adni. Az meg persze nem kellett 🙂 Innen jött az ötlet, hogy házilag elkészítsem.
Hozzávalók:
bagett
ízlés szerint zöldségek (én salátát, paradicsomot, uborkát tettem bele)
csirkemell
gyros fűszerkeverék, mustár, olaj
majonéz
A csirkemellet meglocsolom egy kis olajjal, majd megszórom gyros fűszerrel és 1-2 evőkanál mustárt adok hozzá. összekeverem az egészet, és egy kicsit állni hagyom a pácban. Közben felszeletelem a zöldségeket. A húst serpenyőben kisütöm. A bagettet félbevágom, az aljára salátát teszek, erre jön a hús, majd a zöldségekkel zárom. Ízlés szerint ketchuppal, majonézzel ízesítem.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: