Sziszikeccs - Konyhám ízei

Mustáros-fokhagymás- tejfölös szószban sült csirkecomb

4 felső csirkecomb (jobban szeretjük, mint az alsót:)
2-3 dl tejföl
fokhagyma
mustár
olaj
íz- és húsvarázs
5 dkg vaj
reszelt sajt

A vajat megolvasztom, majd megforgatom benne a combokat. Tepsibe helyezem őket. A tejfölbe teszek fokhagymát, mustárt, fűszereket, és rákenem a csirkecombokra. Fólia alatt 190 fokon kb. 60 percig sütöm, majd reszelek rá sajtot, és fólia nélkül még 20 percig.

14607121

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!