Sziszikeccs - Konyhám ízei

Krumpliágyon sült csirkemell bacon takaróval

csirkemell
bacon
burgonya
íz-és húsvarázs
sült csirke fűszersó

A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Pici olajból, mustárból és a fűszerekből pácot készítünk, amiben megforgatjuk a húsokat. A burgonyát felkarikázzuk, kiolajozott tepsibe tesszük, majd megszórjuk ízvarázzsal. Ráfektetjük a húsokat, majd befedjük őket baconnel. 190 fokon készre sütjük.

14633601

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!