Sziszikeccs - Konyhám ízei

Mandulakrémes linzer

40 dkg liszt
30 dkg margarin
25 dkg cukor
1 tojás
15 dkg darált mandula
1 evőkanál kakaó

krém:
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
1 csomag vaníliás pudingpor
3 dl tej
3-4 csepp rumaroma

tetejére szeletelt mandula

A margarint a cukorral és a tojással habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, kakaót és a darált mandulát. Jól összegyúrjuk, 3-4 mm vastagságúra nyújtjuk. Linzerszaggatóval kiszaggatjuk, előmelegített sütőben világosra sütjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, a tejből pudingporral sűrű krémet főzünk. Amikor langyosra hűlt, belekeverjük a cukros margarint, és néhány csepp rumaromát. A krémmel megtöltjük a linzereket.

13715956

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!