40 dkg liszt
30 dkg margarin
25 dkg cukor
1 tojás
15 dkg darált mandula
1 evőkanál kakaó
krém:
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
1 csomag vaníliás pudingpor
3 dl tej
3-4 csepp rumaroma
tetejére szeletelt mandula
A margarint a cukorral és a tojással habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, kakaót és a darált mandulát. Jól összegyúrjuk, 3-4 mm vastagságúra nyújtjuk. Linzerszaggatóval kiszaggatjuk, előmelegített sütőben világosra sütjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, a tejből pudingporral sűrű krémet főzünk. Amikor langyosra hűlt, belekeverjük a cukros margarint, és néhány csepp rumaromát. A krémmel megtöltjük a linzereket.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: