Sziszikeccs - Konyhám ízei

Csirkemájas rizottó

0.5 kg csirkemáj
1 fej hagyma
2 sárgarépa
2 csomag gyorsrizs
20 dkg zöldborsó
2 ek. olaj
só, bors, pirospaprika, ételízesítő

A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpároljuk, meghintjük pirospaprikával, ételízesítővel, borssal, és rátesszük az összedarabolt májat.
Sós vízben megfőzzük a rizst, a borsót és a répát kevés olajon megpároljuk.
Amint elkészültek a kész májhoz keverjük és egy két percig együtt főzzük.

13209977

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!