Volt a fagyóban pár combocska elfekvőben. Eszembe jutott, hogy van itthon sütőzacskó, és abban milyen finoman el lehetne készíteni. Ráadásul csak bele kell pakolni mindent, a többi a sütő dolga. A lenti fotó forró ételről készült, azért párás:)
4-4 alsó- és felső csirkecomb
krumpli (nem mértem le mennyi, ízlés dolga)
3 nagy répa
1 nagy fej hagyma
só, bors, pirospaprika, ételízesítő, sült krumpli fűszersó
olaj
A csirkecombokat pici olajjal meglocsoljuk, fűszerezzük. Addig hagyjuk pácolódni, amíg a zöldségeket megpucoljuk, felvágjuk.
A zacskóba egy evőkanál olajat teszünk, belerakjuk a krumplit (amit szintén megszórunk egy kis fűszersóval), rá a répát, majd a húsokat, amit hagymakarikákkal fedünk be.
180 fokon kb. 50 percig sütjük zacskóban, majd tepsibe kiborítva még egy fél órát pirítjuk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: