Sziszikeccs - Konyhám ízei

Sütőzacskóban sült csirkecomb zöldségekkel

Volt a fagyóban pár combocska elfekvőben. Eszembe jutott, hogy van itthon sütőzacskó, és abban milyen finoman el lehetne készíteni. Ráadásul csak bele kell pakolni mindent, a többi a sütő dolga. A lenti fotó forró ételről készült, azért párás:) 

DSCN0060 

4-4 alsó- és felső csirkecomb

krumpli (nem mértem le mennyi, ízlés dolga)

3 nagy répa

1 nagy fej hagyma

só, bors, pirospaprika, ételízesítő, sült krumpli fűszersó

olaj

A csirkecombokat pici olajjal meglocsoljuk, fűszerezzük. Addig hagyjuk pácolódni, amíg a zöldségeket megpucoljuk, felvágjuk. 

A zacskóba egy evőkanál olajat teszünk, belerakjuk a krumplit (amit szintén megszórunk egy kis fűszersóval), rá a répát, majd a húsokat, amit hagymakarikákkal fedünk be. 

180 fokon kb. 50 percig sütjük zacskóban, majd tepsibe kiborítva még egy fél órát pirítjuk. 

 

DSCN0063

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!