Sziszikeccs - Konyhám ízei

Karfiol főzelék

1 fej karfiol (1 kg)
1 cs. petrezselyem
2 ek. vaj
2 dl tejföl
1 dl tej
2 ek. cukor

A karfiolt megtisztítjuk, rózsákra szedjük, jól megmossuk. Feltesszük főni. Felolvasztjuk a vajat, beletesszük a lisztet, majd a petrezselymet. Felöntjük 2-3 dl karfiol főzőlével, hozzáadjuk a tejfölt, tejet, simára keverjük. A karfiolra öntjük, cukorral ízesítjük.

12960239

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!