Sziszikeccs - Konyhám ízei

Sajttekercs

Nagyon könnyű elkészíteni ezt a sajttekercset. Nem kell hozzá megfőzni a sajtot, csak össze kell tekerni a lapkasajtot, pár órára hűtőbe tenni, és kész is van a remek vendégváró.

2 csomag lapkasajt (tetszőleges ízű)
2 tubus kenhető sajt (szintén bármilyen ízű)
szeletelt sonka
petrezselyem

Kiterítek egy folpackot, arra helyezem a lapkasajtokat. Rehelyezem a sonkaszeleteket, majd megkenem a tömlős sajttal. Megszórom petrezselyemmel. A fólia segítségével feltekerem, és pár órára hűtőbe teszem. Kitűnő kísérő hidegtálakhoz, fasírt mellé.

DSCN0161

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!