Sziszikeccs - Konyhám ízei

Rakott fasírt

Rakott fasírt

70 dkg darált hús

4 zsömle

6 tojás (2 a fasírtba, a többi főve)

fokhagyma, vöröshagyma

70 dkg burgonya

3 dl tejföl

só, bors

főzőtejszín

A húsból fasírt masszát készítünk a szokásos módon. 4 tojást megfőzünk. Kiolajozott tepsibe tesszük a fele húst, erre jön egy sor felkarikázott krumpli, majd a dinsztelt hagymakarikák, a felszeletelt tojások, végül beborítjuk jó vastagon tejföllel, és meglocsoljuk főzőtejszínnel. Befedjük a maradék hússal, amit megkenünk egy kis olajjal. 180 fokon készre sütjük.

12853469

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!