Sziszikeccs - Konyhám ízei

Borzaska


2 egész csirkemell / sertés karajból is finom 
3 nagyobb krumpli 
3 tojás 
3-4 ek. liszt 
pici fokhagyma 

A csirkemellet vékony szeletekre vágom. A krumplit lereszelem, levét kinyomkodom. Összekeverem a tojásokkal, liszttel, kevés fokhagymával. A hússzeleteket megforgatom benne (az egyik oldalára villa segítségével ráteszem a krumplit, és ezzel az oldalával lefelé teszem az olajba. Az üres oldalát az olajban kenem meg a krumplis masszával), és forró olajban kisütöm. 
Tejfölös-fokhagymás mártással leöntöm.

12703732

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!