Sziszikeccs - Konyhám ízei

Bögrés lángos

Rengeteg lángos receptet próbáltam már. Krumplisat, “piacit”, és most bögréset. A recept egyszerű, csak össze kell keverni a hozzávalókat, ráadásul keleszteni sem kell, így nagyon hamar az asztalra tudjuk varázsolni. Simát és töltöttet is készítettem (ketchupos párizsist).

Hozzávalók:

5 bögre liszt (2.5 dl-es a bögre)

2 tojás

2 ek. só

1 instant élesztő

1 nagy doboz natúr joghurt

fél dl víz

A hozzávalókat csak összekeverem, kis darabokat csípek belőle, lángos alakúra formázom, és forró olajban kisütöm. A töltött lángoshoz ketchuppal megkentem a tésztát, párizsit és sajtot szórtam rá, majd félbehajtottam és jól lenyomkodtam a szélét. 

DSCN0097...

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!