Sziszikeccs - Konyhám ízei

Aranypanírban sült hekkfilé

Mindig hajt a kísérletezés vágya az új ízek felé. Volt egy csomag filém a fagyóban, gondoltam elkészítem. Először sima rántott halra gondoltam, de elkezdtem kutakodni a receptek között. Találtam egyet, amit agyon ajnároztak. Nekem nem olyan lett a végeredmény, mint amilyenre számítottam. Jobban bejön a paprikás lisztes dolog. Kicsit töménynek érzem. A halat pedig túl sokáig áztattam, szinte nem is érezni az ízét.

Hozzávalók

1 kg hekkfilé

5 dl tej

fokhagyma

panír

3 tojás

20 dkg liszt

pirospaprika

2 dl tej

A halat alaposan bedörzsölöm fokhagymával, és a fél liter tejben pihentetem egy éjszakán át. Nekem 12 órát pihent napközben, soknak találom.

A panír  hozzávalóit csomómentesre keverem. Beleteszem a szárazra törölt szeleteket és forró olajban kisütöm.

DSCN0076

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!