Sziszikeccs - Konyhám ízei

Majorannas csirkecomb

Majorannás csirkecomb 

4 alsó, 4 felső csirkecomb 
olaj 
só, bors, paprika, majoranna 

A csirkecombokat alaposan mossuk meg, majd fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, pirospaprikával. A befűszerezett combokat helyezzük egymás mellé tűzálló edénybe, és csorgassuk meg egy kicsi olajjal. Szórjunk a tetejére majorannát, majd alufóliával lefedve tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe. 25 percig süssük, puhítsuk, majd ha megpuhult vegyük le róla a fóliát, forgassuk meg a combokat, és tegyük vissza a sütőbe pár percre, hogy szépen megpirulhasson.

12642727

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!