Sziszikeccs - Konyhám ízei

Hagymás csirkemáj

Gyors étel a hétköznapokra. 

 

1 kg csirkemáj (szív nélkül)
2 nagy fej hagyma 
olaj 
fűszerek: só, bors, bazsalikom, oregáno, Delikát, piros paprika

A hagymát olajon megdinsztelem, majd ráteszem az apró darabokra vágott májat. Pici vizet öntök rá. Fűszerezem paprikával, borssal, egy-egy csipetnyi bazsalikommal és oregánóval. Delikáttal a végén szórom meg. 

dscn3126

Köretként burgonyapürét, főtt krumplit, hagymás -petrezselymes krumplit szoktam hozzá készíteni. Ha hagymás krumplival csinálom, akkor 4 hagymát teszek oda dinsztelni, és amikor már jó, akkor a felét kiveszem, és hozzákavarom a megfőtt krumplihoz. 

11978866

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!