Sziszikeccs - Konyhám ízei

Sonkás-uborkás-tejszínes csirkemell

60 dkg csirkemell

20 dkg sonka

csemege uborka

4 dl tejszín

só, bors

1 vöröshagyma

A csirkemellet apró csíkokra vágom, majd a hagymán megpirítom. A sonkát és az uborkát szintén vékony darabkákra szeletelem, és hozzáadom a húshoz. Sózom, borsozom. Leöntöm a tejszínnel, összefőzöm. Mustárral és ketchuppal is ízesíthető.

11780709

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!