Szeretjük a tésztás ételeket, ezt pedig főleg. 🙂
25 dkg spagetti
1 kávéskanál ételízesítő
50 dkg darált sertéshús
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 tojás
10 dkg reszelt sajt + a tetejére is
3 db paradicsom
30 dkg zöldborsó
1 teáskanál majoranna
olaj
só, őrölt bors
nagy doboz tejföl
A spagettit sós vízben kifőzzük. Közben kevés olajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd borssal és ételízesítővel ízesítjük. Hozzáadjuk a darált húst és a majorannát, és tovább pirítjuk. Ha a hús megpuhult, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és a zúzott fokhagymát. Jól elkeverjük és beletesszük a zöldborsót, a tojást és a reszelt sajtot. A kifőtt tésztát összekeverjük ezzel a raguval és a doboz tejföllel, jénaiban tesszük, tetejére sajtot szórunk és kb. 30 percig sütjük.


Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: