Sziszikeccs - Konyhám ízei

Piadina

Piadina

Lepényhez

60 dkg liszt

15 dkg sertészsír

1 mk. szódabikarbóna

1+1/4 tk. só

langyos víz

A hozzávalókból kemény tésztát gyúrunk, majd 30 percig pihentetjük. 12 gombócot formázunk. 1-2 mm-es keres lapokká nyújtjuk. Forró teflonserpenyőbe egyenként kisütjük, mindkét oldalán 1-2 percig. Egy konyharuhát leterítek, erre rakom a lepényt és mindig visszatakarom. Egymásra pakolom a tésztát és tálalásig melegen tartom.

Töltelék: 1 kg csirkemell

olaj

só,bors

gyros fűszerkeverék

paradicsom,

paprika,

lilahagyma,

uborka

A húst fehéredésig pirítom, majd befűszerezem. A zöldségeket apró kockára vágom. Megtöltöm a lepényt és félbehajtva tálalom.

11298177

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!