Sziszikeccs - Konyhám ízei

Fokhagymás tarja

Fokhagymás sült tarja delikátos krumplival

10 szelet tarja

1 tasak fokhagyma

fűszerpác

olaj

kb. 6-7 közepes krumpli

delikát

Egy tálba beleöntök kb. 1 dl olajat és a fűszersó felét. Ebbe beleforgatom a tarjákat, és legalább 30 percig állni hagyom a pácban. Közben még megszórjuk fűszersóval. A krumplit karikára vágjuk. Egy tepsibe kevés olajat öntök, beleteszek a hússzeleteket, ismét fűszerezem. A krumplikat a hús mellé tesszük és mindet jól bedelikátozzuk. Másfél óráig fólia alatt sütjük 180 fokon, majd utána még 20 percig pirítjuk nélküle. 11320601

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!