Sziszikeccs - Konyhám ízei

Zöldborsófőzelék

Zöldborsófőzelék

Hozzávalók:
1 kg zöldborsó
4 ek. olaj
2-3 ek. liszt
5 dl tej
cukor

A zöldborsót az olajon megpárolom. (kb. 15 perc), majd összekeverem a 2 ek. liszttel. Hozzáöntöm a tejet és összeforralom. A végén egy kis cukorral meghintem.
A sűrűségén a tej és a liszt mennyiségével variálhatok.
Feltétnek fasírt, tükörtojás, sült virslit illik hozzá.Kép 122

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!